Какъв вид стажант си

С багаж, пълен с ентусиазъм и очаквания, си готов да заминеш за стажа си в чужбина. В края на своето преживяване, може да попаднеш в една от следните категории...

С багаж, пълен с ентусиазъм и очаквания, си готов да заминеш за стажа си в чужбина.

В края на своето преживяване, може да попаднеш в една от следните категории стажанти:

 

ФЕЙСБУК МАНИАКЪТ

Негова мисия е да добави всички във Фейсбук и да им залее стените с цитати, афоризми и не чак толкова хубави песни. Също така тайно е влюбен във Viber, което се разбира от постоянно червения му палец. Отдаден на работата? Определено не!

 

НЕСИГУРНИЯТ

По време на работа, не яде, не пие, не ходи дори до тоалетната. Просто си седи на стола с наведена глава и кима, когато някой го попита нещо. Има страхотни идеи, но за съжаление не и куража да ги сподели.

 

ХЛЕНЧЕЩИЯТ

Започва да се оплаква още на летището: прекалено е топло, прекалено е студено, опашката е много дълга, шофьорът на таксито пък е много нисък. Преминава и през етапите: много изморително, не чак толкова вдъхновяващо, часовете не са достатъчно, няма свободно време. След няколко дни моли да си замине по-рано, което носи огромна степен на облекчение на всички.

 

КРЕЧЕТАЛОТО

Неуморим и запален майстор на разговорите, може да говори с 4 човека по 6 различни теми. Едновременно. От квантова физика до миграцията на птиците, може да говори за всичко, със или без необходимите знания за това. След седмица всички го избягват и той просто трябва да започне да работи. Най-после!

 

ГОСПОДИН ОТГОВОРНОСТ

Той е фокусиран и умен, възползва се от предоставения му шанс: невероятната възможност да израстне и да научи нови неща. Неговата отдаденост често се възнаграждава с предложение за работа.

 

Всичко зависи от теб сега: познаваш ли и други видове стажанти?

Thanks to Martin Shivachev for the translation!

Categories
Do you know that?_български

Laureato in Lingue e Letterature Straniere, ha vissuto a Torino, Barcellona, Valencia e Londra.
Appassionato di musica, letteratura, ricordi e sguardi fragorosi, in “Do you know that” scrive di elenchi, curiosità, consigli e viaggi (veri e immaginati).

No Comment

Leave a Reply

*

*

RELATED BY